20141009 dag 22

One Shoot a Day (week 4)

Deze week veel moeite gehad om foto’s te maken. Gewoon te veel met andere zaken bezig geweest dus toch meer tijd reserveren en gewoon doen. Er valt voldoende te verbazen en vast te leggen maar dan moet ik wel met kijken bezig zijn. Ik merk dat ik toch weer bij Z/W ben uitgekomen.  Wellicht eens aan de slag gaan met kleur en zien waar ik ga uitkomen, waarom niet.

2 gedachten over “One Shoot a Day (week 4)”

  1. Dapper dat je door gaat ondanks alle dagelijkse (en reeële) beslommeringen. Mijn uitgangspunt bij mijn 365 dagen project is dat het tenminste één bijzondere foto oplevert, waarop ik trots kan zijn.

    Dag 22 is een heel sterke foto, maar de trein is onderhand ook je vertrouwde omgeving. Voor de rest zie ik dat je nu toch ook in – gedwongen – andere omgevingen bezig bent. Ik zie alleen bij die foto’s dat je je veel minder gemakkelijk voelt.

    En als zwart-wit je nu meer bekoort, moet je daar gewoon mee doorgaan.

    1. Dank je Wouter, sommige situaties zijn gewoon een kado als je ze wilt zien. ik hoef alleen maar op het knopje te drukken. Ik ben inderdaad ook andere omgevingen aan het scannen en die voelen nog minder goed aan. Ik neem mij dan ook voor die dan ook wat meer te verkennen. Ik probeer bewust geen serie per week te maken, elke dag is anders en samenhang is er dan ook niet…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *